Menu
EUR
Waarom Lenovo ThinkPad: Business serie's?

Waarom Lenovo ThinkPad: Business serie's?

Door: Lupcho Reacties: 0

Waarom wij en ook u kiest voor de Lenovo ThinkPad?

U kiest voor een laptop dat al uw behoeftes voorziet, tegen een stootje kan en goed beveiligd is. Dat is precies wat wij ook onze klanten willen aanbieden. Wij zijn gespecialiseerd in Lenovo's business line; ThinkPad, ook wel de oude IBM. Wij vinden dat deze lijn de beste prijs-kwaliteit verhouding reflecteert. In haar productlijn heeft Lenovo vast en zeker een laptop die jou aanspreekt. De meeste interesse wordt echter getoond in de T, X, L en Yoga series. De series waar wij het meest over weten. 

De refurbished laptops van Lenovo ThinkPad die wij aanbieden in ons assortiment zijn grondig getest door Lenovo. Lenovo voldoet aan de eisen van US Department of Defense’s MIL-STD 810G. Dit betekent dat ze getest zijn op met 20 verschillende methodes op:

  • Mechanische shocken
  • Trillingen 
  • Vochtigheid (mors bestendig, dit betekent niet waterdicht!)
  • Zand
  • Hoogtedruk (tot 15.000 feet)
  • UV stralen tot 24 uur
  • Lage tempratuur tot - 25 graden
  • Extreme warmte tot 63 graden

Daarnaast is de zakelijke lijn zodanig gebouwd dat er vaak onderdelen beschikbaar zijn en deze makkelijk te vervangen zijn. Bij consumentenlaptops ligt dit net iets anders. Vaak zijn ze zo ontworpen dat onderdelen zeer moeilijk vervangbaar zijn, waardoor de reparatiekosten erg toenemen. Ook kunnen bepaalde onderdelen niet vervangen worden, bijvoorbeeld een scherm die is geplakt aan het kapje. Indien het scherm vervangen moet worden, dan moet het kapje bijvoorbeeld vernietigd worden. 

Waarom zou ik een refurbished artikel bij Qwerty-Tech kopen?

Het antwoord is simpel. Wij proberen het gehele assortiment van refurbished Lenovo voor u beschikbaar te stellen. Doordat wij gespecialiseerd zijn in Lenovo ThinkPad, hebben wij alle onderdelen ook vaak tot onze beschikking. Bij een reparatiegeval onder garantie kunnen wij u snel van dienst zijn en hoeft u niet weken op uw defecte computer te wachten. Daarnaast zijn we de kenner in de markt en zijn we bekend met de plus- en minpunten van verschillende typen laptops. Elk model heeft zijn eigen kinderziektes. Die sporen wij op en houden de onderdelen daarvan ook in onze reserves, zodat we snel kunnen handelen. Doordat wij inzetten op lange termijn relaties en weten wat wij verkopen, kunnen wij garanties aanbieden tot 4 jaar (standaard is dit 2 jaar).

Waar komen de computers vandaan? 

De computers die wij in ons assortiment bieden worden selectief ingekocht. Het is voor ons belangrijk om te weten waar ze vandaan komen en op welke manier ze zijn gebruikt. Wij importeren onze laptops vaak uit het buitenland of hebben contracten met bepaalde bedrijven. De laptops komen enkel uit het bedrijfsleven en zijn geen inruil of van consumenten.
Onze producten zijn leasetoestellen die banken, verzekeringsmaatschappijen en andere grote bedrijven zo'n twee tot drie jaar gebruiken. Wij zijn contractpartner van leasemaatschappijen die in heel Europa actief zijn en bieden onze klanten zo een constante beschikbaarheid van hoogwaardige zakelijke apparatuur zoals laptops, ultrabooks , pc's en accessoires. Nadat we een selectie hebben gemaakt en artikelen binnen krijgen, gaan we ze eerst grondig testen en klaarmaken voor het gebruik. Lees in deze blog meer over de testfase. 

 


Reacties (0)

There are no comments yet, be the first one to comment
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!