Menu
EUR
  • Specialist in Refurbished Lenovo ThinkPads
  • Zekerheid met garantie
  • Verzekerd & Aangetekend verzonden
  • Gratis verzending vanaf €250

Batterijconditie

Batterijcapaciteit.

Wij bieden garantie aan op de batterij die werkt. Wij kunnen helaas geen garantie bieden voor de capaciteit van de batterij (hoe lang een batterij meegaat). Dat is afhankelijk van de leeftijd van de batterij. Anderzijds is de gebruiksduur ook sterk afhankelijk van het soort gebruik. Je kunt je voorstellen dat het schrijven van een brief of het invullen van een formulier in een tekstverwerker beduidend minder energie kost dan een videoconferentie of zelfs een computerspel. Aangezien wij niet van tevoren weten hoe u uw laptop precies gaat gebruiken, zou alle informatie over de levensduur van de batterij die we zouden kunnen verstrekken een leugen zijn. 

Hoe zit het met de batterijconditie van jullie producten?
Wij controleren bij binnenkomst ook direct de batterijen van de apparaten. Dit doen wij door programma’s te gebruiken van fabrikanten. Bij twijfel doen we dit handmatig.  In de webshop kunt u ook kiezen voor nieuwe batterijen! Ook na een aantal jaar gebruik, kunt u uw laptop voorzien van nieuwe accu’s. Het is wel altijd lastig om batterijen te controleren zonder deze te gebruiken. Batterijen zijn net als autobanden, ze zijn continue onderhevig aan slijtage. Als de computer al maanden niet aan heeft gestaan, kan dit slecht uitpakken net zoals een auto die maanden stilstaan waarvan de banden niet méér in goede staat zijn. Ook is het uitlezen van de batterijpercentage een theoretische waarde, waar altijd een empirische deel uit ontbreekt. Daarbij is het belangrijk voor welke doeleinden de computer wordt gebruikt.

Voor het verzenden testen wij de batterij en vanwege het ontbreken van empirische waarden vinden wij het toch netjes om 2 maanden garantie te bieden op de batterij! Hierin geven wij géén garantie op de aantal uren dat de batterij meegaat van een device, omdat wij nooit kunnen weten in welke omstandigheden de machine wordt gebruikt. Krijg je elders wel te zien hoelang de batterij meegaat? Dan is blijft dit is schatting in de praktijk kan dit altijd tegenvallen, dit geldt voor elektronisch device. Mocht het apparaat uitvallen nadat u de aankoop hebt gedaan, dan kunt u altijd een service order plaatsen via [email protected]. Wij helpen je altijd gratis verder! Aanvullend willen wij aangeven dat wij batterijen 75-80% theoretisch testen, mocht hij het niet halen dan wordt hij gewoon niet verkocht. 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!