Menu
EUR
  • Specialist in Refurbished Lenovo ThinkPads
  • Zekerheid met garantie
  • Verzekerd & Aangetekend verzonden
  • Gratis verzending vanaf €250

Productconditie

Qwerty-Tech specialiseert zich in gebruikte Lenovo Thinkpads vanuit de leasing. Onze apparaten komen volledig uit het bedrijfsleven en zijn vaak tussen 1 tot 4 jaar in gebruik genomen. Bij het aflopen van de huur of leasetermijn nemen wij de gebruikte laptops in bezit en worden deze gesorteerd op gebruikerssporen. De technische levensduur en de cosmetisch status van de laptop is voor ons van belang. Als een laptop mobiel is gebruikt (dienstreizen bijvoorbeeld) dan hebben deze vaker zwaardere gebruikerssporen dan laptops die enkel op een bureautafel aan een dockingstations is gebruikt. 


Productconditie:


Gloednieuw 
Dat wil zeggen: nieuw, ongebruikt artikel in de originele verpakking. Daarbij krijgt u alle toebehoren die in alle originele verpakking normaliter worden geleverd. Wij willen graag vermelden dat de verpakking geopend is voor inspectie doeleinden.

Gebruikt: Als nieuw
Een schijnbaar ongebruikt artikel in zeer uitstekende staat. Wij beschouwen dit vaak als nieuw, omdat de polssteun, het toetsenbord en het scherm bijna géén gebruikerssporen bevatten. Het is echter mogelijk dat je bijvoorbeeld een zeer klein krasje op de voordeksel kan zien, dit is vaak minder dan een cm (vaak in mm), maar niet zichtbaar op 40cm afstand. 

Gebruikt: Uitstekend AANBEVOLEN*
In zeer uitstekende staat, maar vooral jong gebruikt. Het artikel kan zeer lichte gebruikssporen vertonen. Op goede zichtbare plekken (bijv. toetsenbord, polssteun of scherm) zijn zeer lichte gebruikssporen mogelijk (op afstand van minder dan 40 cm zichtbaar). Als u gebruikmaakt van de laptop zult u geen last hebben van de minimale gebruikerssporen. Op moeilijk zichtbare plaatsen, bijvoorbeeld aan de onderzijde, kunnen er duidelijke gebruikssporen zijn zoals krassen of stickerresten van de badges van de vorige eigenaar, die mogelijk verwijderd zijn. Het artikel is volledig functioneel.

Gebruikt: Goed 
Net item in zeer goede staat. Het artikel kan echter lichte gebruikssporen vertonen. Op goed zichtbare plekken (bijv. behuizing, hoes, scherm, toetsenbord, polssteun) zijn lichte gebruikssporen mogelijk. Als u gebruikmaakt van de laptop kunt u zien dat er spotjes of krassen zijn op het scherm, maar deze zijn zeer licht of moeilijk zichtbaar bij het gebruiken. Op moeilijke zichtbare plekken -vb. onderkant- kan er duidelijke sporen zijn zoals krassen of stickerresten van de badges van de vorige eigenaar, die mogelijk verwijderd zijn. Het artikel is volledig functioneel.

Gebruikt: Met Gebruikerssporen 
Het item vertoont tekenen van regelmatig gebruik, maar is nog in goede staat en volledig functioneel. Het item kan krassen, eigenaarssporen en andere tekenen van slijtage hebben.
Bij dergelijke artikelen zijn herkenbare gebruikssporen of normale gebruikssporen te verwachten op goed zichtbare plaatsen (scherm, toetsenbord, deksel). Op de behuizing kan dit slijtage zijn aan het deksel, de polssteun, het toetsenbord of stickerresten. Krassen, toetsenbordafdrukken of lichte helderheidsvlekjes op het scherm zijn mogelijk.
 

*Onze klanten hanteren vaak 'AANBEVOLEN' voor hun beoordeling, terwijl wij een systematische benadering toepassen met een puntenwaarderingssysteem. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat een laptop geen enkele schade heeft en er als nieuw uitziet, maar wel een kras van 1 cm+ op de voordeksel heeft, wat resulteert in een bijstelling van de beoordeling naar 'uitstekend' of 'goed'. Dit geldt echter alleen voor het specifieke aspect van de voordeksel, terwijl de rest van de laptop vrijwel in nieuwstaat verkeert.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!