Menu
EUR
  • Speciaalzaak in Refurbished Lenovo ThinkPads
  • Meer zekerheid met 2 jaar garantie
  • Verzending is gratis boven de 200 euro
  • Kopen doe je met Kopersbescherming van Trusted Shops

Productconditie

Qwerty-Tech specialiseert zich in gebruikte Lenovo Thinkpads vanuit de leasing. Onze apparaten komen volledig uit het bedrijfsleven en zijn vaak tussen 1 tot 4 jaar in gebruik genomen. Bij het aflopen van de huur of leasetermijn nemen wij de gebruikte laptops in bezit en worden deze gesorteerd op gebruikerssporen. De technische levensduur en de cosmetisch status van de laptop is voor ons van belang. Als een laptop mobiel is gebruikt (dienstreizen bijvoorbeeld) dan hebben deze vaker zwaardere gebruikerssporen dan laptops die enkel op een bureautafel aan een dockingstations is gebruikt. 

Wij sorteren de producten op basis van de cosmetisch toestand voordat de techniek wordt gecontroleerd. Dit proberen wij zo goed mogelijk aan u uit te leggen. De technische mankementen worden door ons gecontroleerd en gegarandeerd. 


Productconditie:


Gloednieuw 
Dat wil zeggen: nieuw, ongebruikt artikel in de originele verpakking. Daarbij krijgt u alle toebehoren die in alle originele verpakking normaliter worden geleverd. Wij willen graag vermelden dat de verpakking geopend is voor inspectie doeleinden.

Gebruikt: Excellent9️⃣
Een schijnbaar ongebruikt artikel in zeer goede/uitstekende staat. Er zijn gebruikerssporen te vinden, hoogstens minimale gebruikerssporen aan de voordeksel is mogelijk. De staat van de polssteun, toetsenbord en het scherm is hetzelfde als je wat een nieuwe device kan verwachten. De originele verpakking is vaak niet aanwezig.

 

Gebruikt: Uitstekend 8️⃣
In zeer goede staat. Het artikel kan zeer lichte gebruikssporen vertonen. Op goede zichtbare plekken (bijv. behuizing, hoes, scherm, toetsenbord, polssteun) zijn zeer lichte gebruikssporen mogelijk. Als u gebruikmaakt van de laptop zult u geen last hebben van de minimale schermkrassen. Op moeilijk zichtbare plaatsen, bijvoorbeeld aan de onderzijde, kunnen er duidelijke gebruikssporen zijn zoals krassen of stickerresten van de badges van de vorige eigenaar, die mogelijk verwijderd zijn. Het artikel is volledig functioneel.

Gebruikt: Goed 7️⃣
Net item in zeer goede staat. Het artikel kan echter lichte gebruikssporen vertonen. Op goed zichtbare plekken (bijv. behuizing, hoes, scherm, toetsenbord, polssteun) zijn lichte gebruikssporen mogelijk. Als u gebruikmaakt van de laptop kunt u zien dat er spotjes of krassen zijn op het scherm, maar deze zijn zeer licht of moeilijk zichtbaar bij het gebruiken. Op moeilijke zichtbare plekken -vb. onderkant- kan er duidelijke sporen zijn zoals krassen of stickerresten van de badges van de vorige eigenaar, die mogelijk verwijderd zijn. Het artikel is volledig functioneel.

Gebruikt: Met Gebruikerssporen 6️⃣
Het item vertoont tekenen van regelmatig gebruik, maar is nog in goede staat en volledig functioneel. Het item kan krassen, eigenaarssporen en andere tekenen van slijtage hebben.
Bij dergelijke artikelen zijn herkenbare gebruikssporen of normale gebruikssporen te verwachten op goed zichtbare plaatsen (scherm, toetsenbord, deksel). Op de behuizing kan dit slijtage zijn aan het deksel, de polssteun, het toetsenbord of stickerresten. Krassen, toetsenbordafdrukken of lichte helderheidsvlekjes op het scherm zijn mogelijk. Op minder zichtbare plaatsen (randen, onderzijde) kunnen er ook iets sterkere optische gebruikssporen zijn. Ook kleine plastische beschadigingen op niet zichtbare plaatsen zijn niet geheel uit te sluiten. De algemene optische staat van het toestel is echter nog redelijk en komt overeen met wat van een gebruikt toestel mag worden verwacht.

 

Gebruikt: Gebruikerssporen5️⃣
Apparaten in redelijke staat zijn items die sterke, bovengemiddelde gebruikssporen vertonen. Denk hierbij aan sterkere krassen op het deksel of aan de binnenkant, overmatige slijtage van het toetsenbord, trackpad of polssteun. Krassen, talrijke of uitgesproken deuken of soortgelijke defecten zijn ook mogelijk op het scherm. In principe is het toestel technisch in perfecte staat.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €200,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »