Menu
EUR
  • Specialist in Refurbished Lenovo ThinkPads
  • Zekerheid met garantie
  • Verzekerd & Aangetekend verzonden
  • Gratis verzending vanaf €250

toetsenbordlabeled

Uitleg Toetsenbord Gelabeld.

Mogelijk heeft u zich weleens afgevraagd waar precies al die computers vandaan komen. Wij trachten dit vraagstuk eveneens te verhelderen op verschillende pagina's van onze website. Echter, het kan voorkomen dat u niet elke pagina bereikt, waardoor u mogelijk enkele details mist.

Wij importeren producten uit het buitenland voor optimale prestaties, processor, prijs en meer. In Nederland zijn opties voor gereviseerde apparatuur beperkt. Onze computers zijn afkomstig van kantoren en vermijden veeleisende buitenhuise omstandigheden met potentieel aanzienlijke cosmetische schade. We waarborgen kwaliteit met zorgvuldige selectie, hoewel dit voor- en nadelen heeft. Stelt u zich voor dat wij een partij importeren van de Franse belastingdienst, waar een Azerty-toetsenbordindeling wordt gebruikt die niet gangbaar is in Nederland. Gelukkig zijn er diverse technieken op de markt om de toetsenbordindeling aan te passen naar QWERTY. Sommige methoden gaan zelfs zover dat het toetsenbord opnieuw wordt bedrukt. Na een grondige analyse hebben wij echter niet voor deze optie gekozen vanwege de risico's: de bedrukking maakt het toetsenbord 2 mm dikker, wat schade kan veroorzaken of de extra verflaag kan smelten door warmte. In plaats van deze recentere technieken hebben we momenteel gekozen voor de iets kostbaardere optie: het volledig vervangen van de toetsenborden.

 

QWERTY VS (Gelabeld)Het oorspronkelijke toetsenbord had een buitenlandse indeling, die onze technici hebben aangepast naar QWERTY VS. Toetsen die niet konden worden omgezet en individueel van een ander label waren voorzien, zijn nu bedekt met hoogwaardige toetsenbordstickers. Bij de levering ontvangt u een set toetsenbordstickers, waarmee u eventueel de overgebleven toetsen kunt bedekken.

QWERTY VS (origineel)


Dit apparaat had aanvankelijk een originele toetsenbordindeling, maar vanwege het gradingproces is het toetsenbord vervangen door een nieuwe. Zoals te zien is op de afbeelding, heeft het nu een oorspronkelijke QWERTY VS-indeling. U krijgt hem dan geleverd zoals het hierboven wordt afgebeeld. 

Onze aanpak behelst het volledig vervangen van het toetsenbord, alhoewel dit soms niet altijd haalbaar is. Doordat wij uitsluitend Lenovo ThinkPad's aanbieden, hebben wij een volledig begrip van wat wel en niet mogelijk is. In situaties waarin een volledige vervanging niet haalbaar is, biedt labeling een passende oplossing. Wij voorzien het toetsenbord, of een deel ervan, van professionele zwarte labels met de aanduiding QWERTY VS of QWERTY UK (de meest gebruikte indelingen in Nederland). Deze labels zijn stevig bevestigd en niet gemakkelijk verwijderbaar. Indien op enig moment vervanging nodig is, is dat gewoon mogelijk.

 

*Het is essentieel op te merken dat wij dit proces open en transparant met onze klanten delen. Wij passen toetsenbordlabels niet lukraak toe; deze informatie wordt altijd vermeld in de specificaties onder de rubriek "Toetsenbord-Indeling" (anders wordt het bijbehorende pictogram niet weergegeven). Ook willen wij benadrukken dat er refurbished bedrijven zijn die beweren dat ze een QWERTY VS indeling hebben, vaak met een label of herdruk, maar die deze informatie niet duidelijk communiceren. Wij hechten waarde aan transparantie en streven ernaar om onze klanten niet in het nadeel te stellen. Wanneer een toetsenbord is gelabeld, kan dit invloed hebben op de prijs, alhoewel dit niet altijd het geval is.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!