Menu
EUR
  • Specialist in Refurbished Lenovo ThinkPads
  • Zekerheid met garantie
  • Verzekerd & Aangetekend verzonden
  • Gratis verzending vanaf €250

Over ons

QWERTY-TECH.NL is een bedrijf die zich specialiseert in Refurbished Thinkpads & Desktops. Wij zijn ervan overtuigd dat alle devices een tweede leven kunnen krijgen. Alle producten worden schoongemaakt, voorzien van de nieuwste software en onder garantie aangeboden. Daarnaast testen wij onze producten grondig met Lenovo Diagnostics. 
Hergebruik van grondstoffen is één van de belangrijkste voorwaarden om onze aarde leefbaar te houden, voor de toekomstige generaties. Door de device te hergebruiken zijn wij ervan overtuigd dat wij op micro niveau een stap zetten om samen te verduurzamen.

Specialisatie

Er zijn vele refurbished bedrijven die zich richten op deze markt. Wij onderscheiden ons door enkel te richten tot de business line van Lenovo Thinkpad. Dit is een bewuste keuze, enigszins ligt dit aan de bouwkwaliteit en performance van deze laptops. Anderzijds is de aftersales voor ons van belang. Omdat wij weten wat we precies aanbieden bieden wij garantie tot 4 jaar (standaard is dit 2 jaar). Mocht het een keer fout gaan en uw refurbished laptop toch niet goed werkt, beschikken wij bijna tot alle onderdelen en technische kennis van uw apparaat. Hierdoor zijn wij sneller in service en kunnen wij gemakkelijk het garantietermijn nakomen. 
                                                                                                                                                                                                                        

WebWinkelKeur keurmerk

Wij houden van feedback! Mocht u een tip willen hebben, dan kunt u ons ten alle tijden een bericht sturen! De perceptie van onze klanten is voor ons van belang. Daarnaast vinden wij het belangrijk om problemen snel op te lossen zodat u weer verder kan. Om alle feedback te verzamelen maken wij gebruik van WebWinkelKeur. Dat betekent dat wij een webshop keurmerk hebben, hierop gecontroleerd zijn en ons houden aan de wettelijke eisen. Daarnaast controleert WebWinkelKeur op fake reviews. Dit doen ze aan de hand van order die echt zijn geplaatst. Dit kunt u zelf ook zien door bij elke review ''geverifieerd klant te zien''. Dit zijn klanten die een ordernummer hebben en dus altijd iets hebben besteld bij ons. 

                                                                                                                                                                                                                          

ICT Waarborg

Wij zijn lid van ICT waarborg. Bekijk hier ons certificaat.

                                                                    

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!