Menu
EUR
  • Specialist in Refurbished Lenovo ThinkPads
  • Zekerheid met garantie
  • Verzekerd & Aangetekend verzonden
  • Gratis verzending vanaf €250

Uitleg voor alle icoontjes die wij gebruiken.

QWERTY-TECH Exclusief
Aangezien wij gespecialiseerd zijn in de verkoop van refurbished Lenovo ThinkPads, kunnen onze systemen onderscheid maken tussen optionele eigenschappen. Hieronder vindt u alle pictogrammen die wij gebruiken.

Deze machine heeft een touchscreen beeldscherm. U kunt gemakkelijk uw vinger gebruiken om taken mee uit te voeren.

 

Deze machine heeft een vingerscan als kenmerk. Dat betekent dat u kunt inloggen met uw vingerafdruk. 

Deze machine heeft een infrarood camera, hiermee kunt u Windows Hello inschakelen (inloggen met uw gezicht is voldoende). 

 

Deze machine is voorzien van een SmartCard reader. eID identiteitskaartlezer is handig bij het inloggen van bepaalde systemen (dit is vooral voor zakelijke klanten bedoeld!)

 

Deze machine heeft een LTE-module, met een Sim kaart toegang heeft u overal internet zonder te verbinden met de WiFi (vooral voor zakelijke klanten bedoeld!)

 

Deze laptop is voorzien van een dubbele videokaart, waarmee u professioneel grafisch kunt designen. Vaak zit er een Nvidia GeForce videokaart in, specifiek informatie hierover kunt u vinden in de product pagina (in specificaties)

 

 

*mocht het zijn dat het icoontje in een andere kleur wordt weergegeven dan rood, dan heeft de machine helaas die kenmerken niet. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!