Menu
EUR
  • Specialist in Refurbished Lenovo ThinkPads
  • Zekerheid met garantie
  • Verzekerd & Aangetekend verzonden
  • Gratis verzending vanaf €250

Reparatieservice

Is je laptop toe aan een onderhoud zoals coolpasta of een software update? Of heb je schade aan je laptopscherm, vochtschade, toetsenbord en/of dergelijke? Wij fixen alle problemen aan uw ThinkPad. 

                                                                                                 

Wij zijn gespecialiseerd in Lenovo Thinkpads en hebben vaak alle onderdelen in huis, waardoor u niet 2 of 3 weken moet wachten op een onderdeel. Wij hebben dit proces in stappen voor u omschreven:

Stap 1: U meldt het product bij ons aan. 

Stap 2: Wij sturen een schokbestendige inpakdoos (binnen 1 werkdag) waar u veilig de laptop in kan doen. In de doos krijgt u een retourlabel, waar de laptop heen kan. 

Stap 3: Nadat wij het pakketje hebben ontvangen, zoeken wij verder uit wat er aan de hand. Wij houden u vaak binnen 2 werkdagen op de hoogte en sturen een offerte van de kosten. Let op: no cure is no pay

Stap 4: Nadat u akkoord gaat met de kosten en deze heeft overgemaakt gaan we over tot actie en sturen wij de laptop werkend naar u op. 

Dit proces geldt voor elke reparatie of onderhoud aan u ThinkPad laptop. Wij repareren alléén zakelijke business laptop van Dell (latitude) en HP (elitebook) en géén consumentenlaptops. 

                                                                                           

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!